Hört på dagis...

Igår när jag kom till dagis för att hämta Victor så berättade fröken A skrattande att hon hade gått förbi tvättrummet och sett väldigt många barnfötter på toaletten (det är mellanrum mellan golv och dörr), samt att det var ett väldigt fnissande..

Fröken A: "Hallå killar, kom ut därifrån, man måste inte vara 5 stycken på toa när man ska kissa.."

Killarna: "men vi kissar inte, vi bara pillar på snopparna!!"

Ehhhh..ja DÅ måste man ju såklart vara 5 stycken:)

Ja, vad ska man säga????

Hej hej!

I helgen stack jag till Heron och bowlade med Joanna och hennes klasskompis Kajsa. Det var kul och ännu roligare blev det när Kajsas mamma Anki bestämde sig för att ansluta:) Vi hade kul och ungarna var glada och grymma, dom vann över oss..
På lördagen åkte jag och Victor in till stan för att han skulle få köpa lördagsgodis på Caramella, han älskar det, och det förstår jag...HUR mkt godis som helst, varje unges dröm:)

Sen gick vi till Make Up Store och köpte nytt puder till mig och sen gick vi och fikade på Vetekatten.

På kvällen var vi hemma hos Jonas och Camilla och hade lite Singstar-kväll. Flera andra grannar kom också över så det var kul!

På sändagen kom mamma, Tilda och Jakob över och vi firade Lucas 1-årsdag. Han fyllde ju 1 11 juli, så det var ju liksom dags om man säger så...:) Alltså, vi firade ju såklart honom på hans födelsedag, men då vardet ju mitt i semestern så folk var ju inte hemma, den har dagarna bara sprungit iväg. Det är ju inte som att han lider av det direkt:)Joanna och Victor fick också present:)


Idag regnade det och var mulet när vi vaknade. Det var första ggn på länge och det var faktiskt lite skönt! Luften kändes frisk och ren.. Jag och Lucas hängde ute i sandlådan på förmiddagen och sen sov han mellan 12-15, värsta lyxen:) Vi hann inte till dagis men som tur var så hade Stefan möte i närheten så han plockar Victor!Lucas gillar att samla grejer som ligger på marken och gömma grejerna i vagnen sen, man kan hitta allt möjligt där:/

Han tycker verkligen om att leka i sandlådan:)


Här bor vi:)
  


Nu har jag precis varit med Joanna och Livia på deras cirkusskola. Vuxna får vänta utanför så jag passade på att gå upp till Bettan som bor precis brevid och fika lite. Trevligt.
Victor är hos en kompis och Stefan är precis och hämtar honom och jag ska göra läxor med Joanna. Snart väntar Hollywoodfruarna och en galen Anna Anka:)

Höres!


Sköna runtiner nu

Jag tycker att det är rätt skönt att hösten är på g och att vi kan komma in i rutinerna igen.

På förmiddagarna varannan dag så kör vi öppna förskolan vilket Lucas älskar och varannan dag leker vi ute i parken eller går långpromenad med nån kompis. Efter lunch sover Lucas ca 2 timmar och sen är det dags att hämta Victor på dagis. Oftast får vi med oss nån kompis till Victor. Ibland cyklar vi i parken eller så går vi hem till oss.

Efter ett tag kommer Joanna hem från skolan och ofta så har hon också nån kompis med sig hem eller så sticker hon till nån.

Veckorna är rätt späckade med aktiviteter iofs, måndag kväll har Joanna cirkusklubb, tisdag har hon handboll och onsdag så rider hon.. Sen är det ju läxorna som ska hinnas med. Veckorna bara flyger iväg.. Men jag är glad att hon gillar att hålla igång!:)

Lucas på öf..Ungarna har några kompisar hemma som stannade på middag:)


Lite lek i parken efter dagis..


Victor har lärt sig att cykla utan stödhjul!!:)

Jag är så impad, han är ju faktiskt bara 3,5 år!!

Han bara bestämde sig i helgen och sa att "idag ska jag sluta med stödhjul"
Okeeeej tänkte vi, det är bäst vi testar så får han märka själv att det inte går. Jag trodde faktiskt att han var för liten rent motoriskt. Men där fick jag, ungen cyklade iväg direkt och vi har inte behövt springa och hålla i nånting alls! Duktiga duktiga Victor, totalt orädd susar han i väg!

Han kan tom starta själv och svänger som ingenting! Inga problem i backar eller över trottoarkanter, helt otroligt!!
Världens duktigaste 3-åring!!:)
Det är så konstigt, för alla vära 3 barn är så motoriskt duktiga! Jag fattar inte vad det kommer ifrån, för själv är man ju inget gymnastikunder direkt!:) Men jag är så stolt över dem, och det får man väl vara som mamma:)
Tömde kameran på lite bilder..

..och hittade dessa från förfesten hemma hos Göran för nån vecka sen!

Det var som vanligt kul och efter massa timmar så stack vi till Golden Hits och konstigt nog så var det knappt nån kö fast det var löningshelg! Där var det också kul men jag fick sticka hem rätt snabbt för Stefan ringde och var assjuk, säkert nån släng av svinisen.. Hur som helst så skulle han ju aldrig ringa om det inte var illa så det var bara att slänga i sig drinken och slänga sig själv i taxin:) Men det var en kul kväll iaf!
Lite bilder...

Göran..


Alexandra och Evis i bakgrunden..

Sorry Hannah, men du är ju bara för sööööt...:)


Alex jag och Hannah..

Sista dansen eller??Alex och SM snackar allvar och Hannah visar några nya moves:)

Bruuuuudarna:)