Joanna på Zorro!

Joanna på Zorro!

Joanna älskar hästar och att rida och hon har blivit riktigt duktig! Hon är bara 6 år och har redan både galopperat och hoppat. Det är imponerande! Hon hanterar hästen bra nu och rider lektioner på egen hand nu. Hon är riktigt duktig på ridvägarna. Lillskruttan- vad stor du har blivit!!!!!

Joannas kusin Emma har en egen häst och den här sommaren hade hon dessutom fått låna en häst. En liten shettis som heter Zorro. Fatta lyckan för Joanna:) Emma och Joanna red ut på långa skogsturer på Quito och Zorro. Lycka!!!!! Se ovan vilket radarpar Joanna och Zorro är:)

Vi stannade och tittade på hällristningar

Vi stannade och tittade på fornristningar

När vi var på väg till stallet hos farmor och farfar så upptäckte Joanna hällristningar som hon ville stanna och titta på. Hon blev jätteintresserad och ville veta allt om "skomakaren". Det var kul att se hur intresserad hon var och vi blev kvar där rätt länge!

Victor älskar att leka att han kör bil

Victor älskar att leka att han kör bil

En av Victors roligaste är att leka att han kör bilen. Öht så älskar han bilar, flygplan, båtar- ja allt med motor. Vi brukar gå ut på gatan och stå på trottoaren och vinka åt bilarna och Victor bara älskar det och skriker tut-tut och "öööörrn-öööörrrrn-ööööörrrrn". Han går verkligen igång:)

I hans rum älskar han att ställa upp alla bilar och köra dom in och ut ur olika garage. Han har en polisbil som tutar och blinkar, det är nog hans allra roligaste leksak.

På väg till farmor och farfar i Lysekil

På väg till farmor och farfar i Lysekil

Och du är glad som vanligt:)

Åka-bil-paus vid IKEA i Örebro!

Åka-bil-paus i Örebro!

Där är det helt perfekt att stanna med barn. Massor att göra inne på barnavdelningen och smidig lunch!

..Där kan man åka rutchkana..

..Där kan man åka rutchkana..

...och äta glass:)

...och äta glass:)

Victor gillar glass och tackade inte nej till glasspinnen som IKEA bjöd på:)

Ljusare hår

Ljusare hår

Under sommaren har Victors tidiage mörka kalufs ersatts av en mer rödblond variant..:) Det är väl solen som gjort sitt till men jag tror inte han kommer få tillbaka sitt mörka hår. Joanna var också mörk i början, men när solen väl blekt det första ggn, så blev det aldrig lika mörkt igen!