Halvblind!

Idag när jag vaknade så insåg jag att jag bara har en (1!) lins! Jag har ju beställt nya som ska levereras idag, men jag måste ha räknat fel, trodde ju att jag skulle ha ett _par_ linser kvar.. Ja ja, jag får gå runt och känna mig lite halvpackad fram till lunch när posten kommer...

Vaknade föresten till snö i morse, ungarna var såklart jätteglada:) Det snöade ju i lördags kväll, och vi var såklart ute och åkte pulka, det funkade faktiskt:)

Idag fick Joanna dos 2 av svinvaccinet. Skolan vaccinerar och en förälder måste vara med. Hoppas att hon inte blir lika sjuk den här ggn. Jag hade ju tänkt mig att risken att bli sjuk av andra sprutan var mindre eftersom man ju redan fått i sig skiten, men så var det tydligen inte, tvärtom så skulle vi räkna med att hon blir lika sjuk igen. Kul, bara att ladda med Ipren ikväll då!

Nä, nu är det dags för "efter helgen-städning". Det ser ut som om vi har haft inbrott här. Tänk om vi har det?? Svårt att se skillnad..

Höres!

grå onsdag...

Idag är det gtått och tråkigt ute och vi har bara haft en lugn och skön dag!

I morse klickade jag hem lite flera julklappar till ungarna, Joanna kommer bli nöjd:)
Efter det drog jag på Lucas overallen och så drog vi ner till Liljeholmen och tjackade strumpbyxor till Joanna eftersom det är luciatåg i skolan i morgon.

När vi kom hem så var vi ute och gungade ett tag och sen tänkte jag att Lucas skulle sova så att han hann vakna i tid till öppna förskolan.

När Lucas väl vaknade så bytte jag byxor på honom men därefter var det stopp, han VÄGRADE att ha på sig tröjan. Jag försökte locka med att vi skulle gå och sjunga hos marie på oööna förskolan, ngt som han älskar, men han bara skakade på huvudet och sa nänänänäääää. Okej.... hanvar tydligen sugen på att vara hemma vilket ju inte händer så ofta:)

så jag har suttit fint och surfat i typ 1,5 timme medan han har lekt med bilar och tåg! Rätt skönt att bara vara hemma ibland:)

Mycket bra helg och det blir man ju alltid glad av:)

Så var det ny vecka igen och det känns ju ännu roligare när man har haft en bra helg bakom sig:)

På fredagen var Steve på julbord och jag och ungarna var på "After dagis" hemma hos Erik och Nina. Det var supertrevligt, jättegod mat och gott vin och ungarna lekte och hade kul! Victor höll sig vaken ända till 00,45!!

August mamma Anneli och Simons mamma Helena, båda två är fantastiska tjejer som jag verkligen gillar:)Killgänget, också kallade "blixtengänget" på dagis är bänkade framför...ja, Blixtenfilmen såklart:) Victor med blå popcornskål i famnen:)Nils blev trött och somnade hos mamma Nina!Erik såg till att vi hade mat och vin, det var han bra på:)På lördagen var det dags att träffa dom bästa av dom bästa!! Helena hade styrt upp en kanonkväll på hennes jobb och vi hade tillgång till deras bar under kvällen och vi blandade massor av goda drinkar och åt god mat. Det var så fantastiskt kul att träffa hela gänget och det kan man ju leva länge på:) Vid 23.30 gick vi vidare hem till Helena och Peter och fortsatte festen där.

Bästa under hela kvällen var att Helena avslöjade den fantastiska nyheten att dom ska få en liten bebis:) HUE har hon kunnat hålla det hemligt såhär länge? Den sak komma i början av maj och OJ vad jag längtar!!!! Det gör nog dom med föresten:)

Steve i baren:)


Matte, Sofia, Ullis och Helena

Jag, Matte och Ullagulla

Johans rygg, Matte och Sofia som försöker komma fram till hur shakern ska användas:)

Jag har fått en perfekt drink:)

Sofia blandar den perfekta drinken:)

Helena och Sofia

Steve my man, Ullamy girl osså jag:)

Favvodarling Helena!!!!!


Tack för en kul kväll fina vänner:)