Det roligaste Victor vet!

Nu är Victor snart 8 månader och han har blivit en riktigt rolig liten kille!

Bland det roligaste är att öppna och stänga dörrar! Det är ser ju bara för sött ut när han kryper fram till dörrarna och puttar igen dem. Sen kan han sitta länge och kämpa med att pilla upp den igen
När han får upp den igen så tittar han förväntansfullt in med huvudet och då är han så himla gullig!
Ungefär som att han väntar sig att hela rummet skulle ha förändrat sig sen han stängde dörren

Vi har gamla trädörrar som är rätt tröga, så det är inte så att dom blir riktigt stängda när han puttar igen den, ingen klämrisk alltså

Vi får inte glömma duschen!!! Vi brukar sätta på duschen på kvällarna och då ser man hur Victor stannar upp i leken han håller på med och kryper det snabbaste han kan in i badrummet och sen klättrar han inte i duschkabinen. Där står han på alla fyra och böjer sig framåt så att huvudet kommer under duschstrålen sen står han där och vaggar fram och tillbaka och bara njuter, ser sååååå härligt ut

Annars kan han roa sig rätt länge med att jaga runt efter lilla oranga bollen, det är Victor bästa sak

På dagarna står han oftast mot ytterdörren och bankar och skriker! Varför? Han vill ut i trappuppgågnen och klättra i trapporna Där har vi spenderat _mycket_ tid de senaste veckorna.. När man kommer ut i trappen är det ju också HELKUL att testa rösten när det ekar så kul

Sista dagarna har han börjat öva sig på att klättra ner för trappor och inte bara uppför och han förjar förstå att det är smartare att klättra baklänges, men han verkar inte förstå hur det ska gå till! Han vänder rumpan mot trappan och försöker nå ner med foten till trappsteget, men när han inte når ner så blir han lite nervös och vänder sig igen och går med händerna först.. Som om det skulle vara mindre läskigt? 

Väl ute på gården så är det såklart gungorna och rutchkanan som gäller! Han älskar att sitta i storasysters knä och susa ner för kanan, men på sista tiden så får han åka själv, och det är ju ännu roligare Han _skriker_ av skratt, och när han kommit ner sträcker han upp armarna och vill åka igen Det är ju ingen jättelång kana och man får stå brevid och vara beredd att ta emot om han skulle välta bakåt!

Överhuvudtaget så är han en jätteglad kille som älskar att leka. På kvällarna brukar han och Joanna busa runt i sängen och kittla varandra, det gillar han verkligen!

Dom är så söta mina små kärlekar

Bara för att han är så himla söt!!!!:)

Bara för att han är så himla söt!!!!:)

Och jag är totally opartisk, det vet ni väl????;)

Kolla in frillan! Hahaha*s*

Kolla in frillan! Hahaha*s*

Alltså, min son har börjat anlägga en frisyr som inte är av denna värld:) Och där bak finns det inte alls lika mycket hår, det är ungefär som en gammal gubbe som har tagit allt hår där bak och kammat fram det för att dölja flinten:)

Man kan välja om man vill lägga det som en käck (*s*) liten snebena eller om man vill låta det hänga rakt ner i ögonen (se bilden under..), då skulle han kunna komma undan som synthare kanske:) Om vi färgar det svart kanske?

Här med inotyoltuben i högsta hand- en röd bebisrumpas bästa vän!!:)

och denna...:)

och denna...:)

Snacka om att det kanske är dags för en frisör att rycka in snart:)

Men ögonen är iaf gudomligt blå och stora. Där ryms oceaner, och i solens sken så glittrar ögonen så vackert:)

Vi åkte till Astrid Lindgrens Värld!

Vi åkte till Astrid Lindgrens Värld!

En dag i September stack vi till Astrid Lindgrens Värld och hade en kanonmysig dag! Joanna stormtrivdes och vi har redan bestämt att vi ska dit på semestern nästa år igen, men då kommer vi att stanna ett par dagar, nu blev det bara en snabbtripp!

Victot verkade också tycka att det var spännande:)

Victor tyckte att det var mysigt där:)

Victor tyckte att det var mysgit där:)


Mattisborgen var kul!

Mattisborgen var kul!

Joanna älskade att klättra runt i Mattisborgen!

..och att hälsa på i Villa villekulla!

..och att hälsa på i Villa villekulla!


...och Victor fick prova på att rida på Lilla gubben:)

...och Victor fick prova på att rida på Lilla gubben:)