tre kärlekar

Det finaste jag har.. Inte illa va??;)

Joanna Victor och Lucas


Victor fortsätter att utmana blöjan

Igår var han på prommis med dagis och mitt under promenaden så säger han till fröken Ingela att hanmåste kissa.
Ingela tar honom på allvar trots att han har blöja och går med honom till en buske och drar ner byxor och blöja och visst-Victor premiärkissar i busken:)

Duktiga killen!!!

Nu tycker dagis att vi ska testa lite from nästa vecka så vi ska ladda med extrakläder och så får vi se hur det går. Han kanske är redo nu min lilla pojke. Ska han bli stor nu???

Så i morgon ska jag och Victor iväg och köpa nya kalsonger så att han känner sig peppad. Victor vill ha kalsonger med bilar säger han:)

Victor har kissat på pottan:)

De senaste dagarna har Victor velat ta av sig blöjan så fort han vaknar och så har han gått till pottan och...kissat:) Första ggn så var han så söt, han satte sig där som vanligt och pratade massor. Så brukar han göra och sen brukar han resa sig och gå därifrån-utan att ha kissat.

Men så igår så satt han som vanligt och pratade och så plötsligt tystnade han och stirrade förvånat på mig och så utbrister han "nu tommej det!!" (nu kommer det) och så kissade han:) Sen flög han upp och hoppade upp och ner och skrek "ja tunde mamma, ja tunnde!!" (jag kunde mamma):) Så gullig:) Efter det har han kissat flera ggr på pottan! Duktiga kille:)

Föresten har han börjat gå runt i Joannas klänningar här hemma och han känner sig assnygg:) Det är klart att han också vill få klä upp sig:)
Här har vi lilla Victor aka Victoria i två av sina favoritklänningar:)



Victor är rätt knäpp ibland. Idag låg jag och Lucas på sängen och filosoferade och Stefan stod brevid. Då kommer Victor in och säger "pappa, kan du kasta bort mig?" Han menade att Stefan skulle kasta honom i sängen. Ok, Stefan gjorde det lite försiktigt, men då blev Victor assur och skrek "Nä, du ska kasta mig på Lucas". Vi fick förklara att man faktiskt inte kan kasta 2,5-åringar på smp bebisar. Eller egentligen kan man ju inte kasta nåt på små bebisar:)

På dagis hade han förklarat för sin fröken att "pappa har köpt Lucas åt oss":) Han är fiiiiiiin min lilla Victor:)


Som en sommardag...

Idag har det ju varit helt fantastiskt väder! Lucas och jag vilade lite på förmiddagen och sen mötte vi Jenny och gick en promenad,

Först gick vi och köpte en present till min lillasyster Matilda och sen köpte vi en latte och gick ner till VInterviken.

Vi satte oss på en bänk vid vattnet och det var helt underbart skönt i solen! Jag bytte blöja på Lucas i vagnen och eftersom det var så varmt fick han ligga och sprattla utan blöja och byxa en stund och han njöt verkligen:) Han har som vanligt varit på ett underbart humör i dag, han bara strålar och ler. Underbara unge!!! Han är verkligen ett stort solsken hela han.



Alla kan sjunga

Igår var jag, Hannah, Nanna och Teppe på Caroline af Ugglas "Alla kan sjunga"-kör och det var ju en upplevelse:)

Det var iofs askul fast det kändes ju lite halvmuppigt att stå med 100-tals andra och lära sig gäspa i grupp, sjunga med näsborrarna och göra ljud samtidigt som man skulle _röra_ sig. Det blir ju som koreografi. Fast det var faktiskt kul:)

Nanna var så söt, hon såg ut som om hon hade hamnat bland ett  gäng riktiga dårar! Efter ett tag viskar hon "jag tror inte att jag kommer att fortsätta med den här kören" SÖTNOS!!:)

Hannah var också gullig, hennes mål med körandet är att kunna sjunga med i "ja må han leva" när hon är med sin killes musikaliska släkt:) Så ni hajar ju nivån på oss:)

Man kan lätt sammanfatta det som att vi ger "hellre än bra" ett ansikte:)

Hannah och jag tänker fortsätta men nånting säger mig att vi inte kommer få sällis av Nanna och Teppe, dom får vi nog möta upp på Snaps eller nåt istället men då är det å andra sidan inte omöjligt att vi får höra dem sjunga:)

Jag tycker att Caroline af Ugglas är grymt skön!!


Lucas har varit på jobbet och träffat tjejerna!

Igår mötte vi Nanna vid Hornstull och tog en promenad till jobbet. Normalt så tar den promenaden ca 30 minuter, men nu skulle Nanna visa vägen och då tog det 55 minuter.. Men detvar trevligt att gå och snacka lite så det gjorde ju inget:)

Här är Lucas och Nanna på Västerbron



När vi kom fram så blev Lucas kidnappad av Hannah, men det verkade han inte direkt lida av:)
Lucas hann även med lite "knämys" med Evis och Elin!

Hannah och Lucas:
Lucas är så himla trevlig så han börjar givetvis med att scanna av om det finns ngt käk:/ Men sen skärpte han till sig och satt så lugnt och fint hos Hannah, man såg att han trivdes där:)



Lucas med Evis:
Lucas var väldigt fascinerad av Evis röst och kunde absolut inte koncentrera sig på att äta medan Evis pratade, jag började nästan undra om han kännder igen hennes röst från när han låg i magen, vi delade ju arbetsrum under graviditeten så han har ju hört henne en del:)


Här har Lucas fått flytta över till Elin, och ja- som ni ser så är även det helmysigt. Både Elin och Lucas tittar så fint in i kameran:)


Lucas var på bra humör under hela jobbbesöket och skötte sig exemplariskt. Jag kan inte fatta att han är så otroligt lätt att ha att göra med! Han är så grymt ognällig!


På promenaden hem fick vi sällis av både Hannah och Johanna. Lucas somnade lungt in och sov fram till Hornstull.
Det var en mysig dag:)


Joanna är så gullig!

När Lucas "fyllde" två månader så kom hon hem med ett födelsedagskort till honom som hon hade fixat på egen hand:)


Dagens lucas

Jag måste dela med mig av några fina bilder på min lilla underbaring, jag älskar den lille mannen:)




Ullis och Hugo

Idag var Ullagulla och Hugo här och hälsade på och det var jättemysigt! Hugo är så jättesöt med sina fina guldlockar, han ser ut som en liten prins:) Och tänk att han är min gudson, jag blir riktigt stolt:)

Idag frågade vi Ulrika om hon vill bli gudmor åt Lucas och det ville hon, det är vi glada för, det hade ju kännts hemskt jobbigt om hon hade sagt typ "han är verkligen jättesöt och så men jag vill helst inte vara hans gudmor" eller nåt liknande.., men det är nog inte så vanligt att man svarar så:) Nu ska vi bara se till att boka datum för dopet också...

Jag var också himla sjysst och bjöd Ullis på avancerad lunch i form av Keldas tomatsoppa:)

Lucas var sitt vanliga nöjda glada jag och satt fint i babysittern och log och jollrade mest hela tiden förutom när han sov en stund. Himla lättsam unge det där, men det lär jag väl få äta upp med tiden;)

Här är Lucas och hans blivande gudmor och hans gudbror om man nu kan kallas det?
På ena bilden ser man att Hugo läser saga för Lucas, han är himla smart min gudson, faktiskt något av ett underbarn med tanke på att han bara är 14 månader:)



Föräldramöte och vin!

Igår var det dags för första riktiga skol-föräldramötet! Det var kul att "rota" i Joannas bänk och titta i hennes skrivböcker, gud så stolt jag blir när jag ser hur duktig hon är:)

En trevlig grej som vi har i Joannas klass är att vi är ett gäng mammor som alltid avrundar föräldramötena med att gå till
Landet och ta en öl eller ett glas vin eller två:) Det gjorde vi även igår och det är jättetrevligt att sitta och snacka och garva lite. Dessutom tror jag att det är jättebra för barnen att vi mammor ses lite igrann och pratar och har kul, då kan vi lättare fånga upp och prata om det verkar vara strul med barnen, att nån inte får va med m.m, eller hur? Det är ju liksom svårare för Lisa att vara taskig mot Anna om Lisas mamma är kompis med Annas mamma? Dessutom gillar jag "mammagänget", dom är roliga:)

Vi kom dessutom fram till att alla föräldrar delas in i grupper om ca 5 i varje och så ansvarar varje grupp för att styra upp nåt roligt event för föräldrar och barn per termin. Det är jättebra att försöka skapa lite sammanhållning även utanför skolan, speciellt fö de barn som inte känner sig helt trygga iskolan!

Lucas är litegrann som en tonåring!

Ja faktiskt så är Lucas lite grann som en tonåring. Först var han uppe och härjade jättemycket i natt och var hur glad som helst när han egentligen borde ha sovit. Sen sov han bort hela dagen idag... Han somnade framåt 9 på morgonen och sov sedan till 13,30. Ja så går det om man är uppe på nätterna..

Sen när han vaknade så var han först helt irriterad för att maten inte kom fram tillräckligt fort, alltså samma sekund som han behagade slå upp sina blå..

Men sen när han hade fått både mat och ny blöja då blev han världens gosigaste och gladaste:)

Efter att Lucas hade käkat och vi hade "lekt" lite så stack vi till dagis och hämtade Victor. Lucas somnade lite igen och jag och Victor passade på att äta mellis ute på gården och sen gungade vi. Victor är ganska förkyld så vi lekte snortjuven vilket går ut på att jag ska försöka snyta honom varje gång som gungan kommer tillbaka. Det är en ganska äcklig lek märkte jag efter att jag råkade få snor på handen. Det gillas inte. Victor tyckte ganska snabbt att det var för kallt så vi gick in och satte på Molly Mus istället. Lucas satt med i sin babysitter, han gillar verkligen den, speciellt när han får sitta tillsammans med Victor och Joanna:)

Nu har Stefan tagit Victor och Joanna och stuckit på handbollen och jag och Lucas har lekt lite igen.
Man kan ju fråga sig vad man egentligen leker med en liten bebis? Lucas gillar titt-ut och så älskar han när man sjunger sånger och gör fingerramsor, då ler han och viftar med för fullt:)

Något som Lucas verkligen gillar är att titta på Idol! Det är kul för han går verkligen igång! Han sitter i sin stol och gungar i takt och skriker små glada tjut och viftar med både armar och ben, värsta rockbebisen:)

Tanken har dock slagit mig; är det så att han tycker att det påminner om sin mamma? Alltså närbilder på puckon som sjunger hellre än bra:)? För det är ju ofta så han får se sin mamma; lutad över honom sjungandes nån töntig låt:)

Bra helg!

I fredags var jag på grönan med blandade gamla Nicatorpeople, dvs en blandning av människor som jobbat på Nicator. Tanken var att vi skulle köra femkamp, men det var ju så himla kul att träffa alla så jag hoppade själva femkampen och satt och pratade och skrattade på kryddhyllan, det var minst lika bra;)

Efter grönan så tog vi färjan över till Gamla stan och hamnade på Engelen eftersom vi inte orkade ta oss in till stan och det blir så lätt att man tappar bort varandra på ett större ställe!

Jag hade jättekul och jag längtar efter att träffa dom igen:)

Här kommer några bilder:

Ja, som ni ser så tyckte jag verkligen att det var _jätteroligt_, värsta flinet:)


Alexandra, Sara-Maria och jag


Lillasyster Matilda följde med, här tillsammans med Alex:)


Hannah, Anne och Alexandra på kryddhyllan


Fredrik dök upp vilket såklart var sjukt kul med betoning på sjuk, för knäppare människa får man ju leta efter, men jag menar det som något positivt:)



På lördagen gjorde vi inget speciellt, vi tog det bara lugnt och hängde här hemma. Idag har vi varit på frikis och svettis och Joanna tränade!

Ha det bäst,
Kram!


Kanske inte helt ömsesidigt:)

Lucas verkar inte tycka att det är lika mysigt som moster Matilda, men det är inget som Matilda låter sig påverkas av..;)

2-månaderskontrollen avklarad...

..och Lucas har fått OK-stämpel i rumpan.
På vägen dit fick han inte nån ok-stämpel av mig kan jag ju säga för han var verkligen inte så rolig om man säger så.. Jag tänkte gå till Liljeholmen för att Lucas skulle få frisk luft och hinna sova lite på vägen.

Redan utanför porten började han skrika och dom som känner Lucas vet att det är rätt ovanligt att han skriker.. Jag tänkte att jag stoppar helt enkelt lurarna i öronen och kör Ipod på högsta, han sommnar nog snart... Jo tjena, nere vid Shell Aspudden hade det eskalerat till ett hysteriskt skrik så då klarade jag inte av att låta honom ligga där längre så jag tog upp honom och bar honom till Liljeholmen i regnet som så lägligt brakade loss:/

Då var jag glad att jag hade UJ:n som är lätt att dra, hade inte varit så kul att dra på en tung Emmaljunga samtidigt som jag bar Lucas hela vägen...
Jag brukar _alltid_ ha med mig Babybjörnen så jag kan ta Lucas i selen men nu hade jag såklart glömt det.. Jaja, inte hela världen, vi kom ju fram iaf:)

Iaf, allt med Lucas vr kanonbra. läkaren sa att man märkte att han har syskon eftersom han är så med redan, han tyckte att Lucas verkar vara van vid snabba kast och att det händer mycket omkring honom, och jooo det kan man väl lugnt säga!

Min lilla bebis är inte så himla liten heller utan faktiskt vädigt stor (nåja, allt är ju relativt...), han har hunnit bli 64 cm lång och det är ju _jättelångt_ när man är 2 månader!!! Denna imponerande längde matchas med 6,4 stadiga kilon. Mer lång än tjock alltså, men fattas bara det när han är _jättelång_, annars hade han ju varit _jättetjock_ och det hade varit jobbigt för mammas rygg:)

Sköna söndag!

Idag har Joanna börjat träna juniorjympa för 7-13-åringar på friskis och svettis! Hon tyckte att det var superkul och hon kommer definitivt att fortsätta. Ännu roligare var det ju eftersom hon går tillsammans med sin kompis Mira!

Jag tycker verkligen att friskis är superbra! Vet ni vad dom tar för juniorträningen?? 100 spänn för hela terminen, då får hon gå på alla juniorpass. Det tycker jag är sjysst, då får alla barn samma förutsättningar och det är inte bara de som har råd som kan låta sina barn träna. Jämför med tex ridningen..Där betalar vi ca 4500 kronor för _en termin_. Alltså 9000 om året och då har man inte räknat in utrustning och eventuella läger. Kul om man har flera barn som vill rida... Om Victor vill börja rida så får jag väl börja jobba natt också:) Om Lucas vill börja rida vet jag inte riktigt vad vi ska göra..
Jättekul var det iaf! Tanken är att jag och Sanna ska ta ett pass samtidigt, jag måste bara få en ok-stämel från min barnmorska. Det är nog inget problem, problemet ligger i att komma ihåg att boka tid:/

Efter att vi kom hem från Joannas träning så ringde jag min fina lillasyster Matilda och tjatade med henne på en powerwalk. Vi var ute i 1,5 timme och gick i snabb takt och det känns verkligen i låren. Vi var alldeles svettiga när vi kom hem:) Det är grymt skönt!! Det är också kul att få chansen att prata med Matilda utan att alla barn är omkring, hon är ju deras stora favvo, så när hon är här så hinner hon liksom bara leka med dem och inte med mig:)

Matilda och jag


Nu står Steve och lagar mat, det blir gravad lax med dillstuvad potatis, det ska bli supergott. Ungarna ville inte ha det så dom ska få raggmunkar med bacon och lingonsylt. Jag vet att många tycker att man inte ska göra olika måltider, men så länge som alla är glada och nöjda och vill äta så är det inget större problem för mig;) Dessutom vet jag inte om jag själv var så överförtjust i gravad lax när jag var liten..:)

Victor har sin kompis Nils här och dom sitter och tittar på Nicke och Nilla.
Joanna kom precis hem från vår granne Livia och Lucas sitter som vanligt nöjd och glad och jollrar loss i babysittern. Underbara ungarna- ni är ju så himla fina:)

Nu är det käk, vi hörs!


Jippieee, jag ska träffa gamla bästis Sanna:)

Ikväll blir det jättemysigt för det har precis blivit bestämt att jag ska hem till min gamla bästis Sanna!! Det sak verkligen bli så kul att ses för det var alldeles fö länge sen och jag känner verkligen att jag har saknat henne så mycket!!!!

Vi har haft så sjukt mycket kul, men sen är det som det är, tiden går.. Fast det är fan ingen ursäkt!

Vi hade ett långt samtal på telefonen nyss och det är så kul när man känner att man faller in i samma jargong även fast det gått lång tid:)

Sanna:


Det ska bli superkul att träffa dig:)

Vilken sjuk dröm:)

Inatt hade jag sjukaste drömmen. Det sjukaste av allt är väl iofs att jag öht har hunnit drömma i natt iom att jag typ var vaken hela natten menen suoerglad Lucas, men ändå..

Iaf, jag drömde att jag och Hannah och Evis hade tänt eld på nånting, det var nån slags byggnad..
När vi skulle rymma därifrån så hoppade jag och Evis upp på varsin trehjuling, alltså sån där med flak som småbarn har.
Den hade inga pedaler så vi fick liksom sparka oss fram och det var sjukt jobbigt!

Hannah gick bakom med bestämda steg och hade jätteont i huvudet.
Både jag, Hannah och evis sög på varsin stor napp, som var fylld med minimjölk. Napparna såg ut som de som man köper på grönan med ett band som man hänger runt halsen, men dessa var alltså genomskinliga och fyllda med mjölk. Skruvat...

Och sen då- bakom oss tre kom vår förre koncerenchef Fred som försökte hinna ikapp oss för att sätta dit oss för branden. Han var oss hela tiden hack i hälarna med lyckades ändå inte fånga oss.

Det var liksom drömmen...

Okej, fri tolkning då.

Min tolkning är att amningsracet i natt satte sina spår i min hjärna. Jag känner mig jagad och fast och kan liksom inte komma undan. Evis och jag symboliserar det i mig som försöker slippa undan ännu en vakennatt medan Fred symboliserar kraven och tvånget:) Hannah med migrän och bestämda steg symboliserar kämpandet och att man inte får ge upp:)

Men alltså, hur sjukt får det bli??:)

Förövarna:

Idolstart- var är självinsikten?

Idag drog Idol 2008 igång och självklart så satt vi bänkade! Lucas satt i sin babysitter och jollrade förtjust ända tills 21,42 (japp, vi klockade honom;) )då han tyckte att det var dags för käk. Han verkade gilla Idol och det lät nästan som han sjöng med ibland.

Jag och Joanna hade fest med chokladpudding- hey, det är inte varje dag det är Idolstart!

Iaf så undrar jag var människors självinsikt tar vägen. Hur kan vissa människor INTE höra att det låter för j-igt? Och vad har dom för polare egnetligen? Nästan alltid så säger den gråtande tjejen som var helt kass och som precis har blivit sågad att "alla kompisar säger att jag är jättebra"- vad är man då för polare? Dessutom har dom noll stolthet och ska börja tjata om att få 30 chanser till- som om det skulle hjälpa? Och sen gråter dom när dom kommer på att dom har skämt ut sig för hela svenska folket.
Men det fattar man väl redan när man söker att det finns en viss risk för det?

Samtidigt som jag tycker att det är sjysst att man tror på sig själv och kör sin grej så är det ju ändå skumt att vissa, även fast det kanske har bra sångröst, ser sig själva som Idol! Alltså att dom skulle representera nästa stora musikexport från Sverige! Vi säger att jag sjöng grymt bra- Jag skulle ju ändå fatta att jag inte skulle bli nästa Britney, det är liksom försent vid 30+ och efter tre söta barn:) Det kommer liksom inte att ske, jag är INTE den dom söker. Jag fattar det:) Och det handlar inte om jantelagen här utan det är ren realism...

Vad är det som gör att vissa människor inser sina begränsningar medan andra verkar tvärblinda och bara kör på?

Puss!

tokregn, ny vagn och halväcklig tonfiksröra

I morse var det grått och tråkmulet när vi vaknade så jag och Lucas låg kvar lääääänge i sängen. Han var på ett strålande humör och låg och "snackade" och smilade. Jättemysigt:) Sen hoppade jag in i duschen och skyndade mig att städa köket. Konstigt nog så måste jag storstäda köket ca 2 ggr varje dag. På morgonen städar jag undan efter att stefan och ungarna härjat där på morgonen och på kvällen så måste man ju städa undan efter middag och sånt.. Och båda gångerna är det fråga om _storstädningar_, jag fattar inte vad vi gör, men vi är nog sjukt slarviga...

Iaf, sen skulle jag och Lucas gå ut och gå hade jag tänkt, men när jag val kom ut på gården med Lucas i högsta hugg så märker jag att det tokregnar! Men vi gick ändå, nu var jag ju liksom inställd på promenad.
Jag träffade Martin med lilla Jane på vägen. Han hade också trotsat ösregnet och förklarade att Jane blev lugn av regnet mot suffletten. Jaa, vad gör man inte för att ha en nöjd bebis:)

När vi kom hem gjorde jag tonfiskröra och käkade röran och en avocado till lunch sen tyckte lucas att det räckte och att det var dags att sova så nu ligger han och slaggar. Man hör små söta ljud från honom ibland, han är så himla gullig:)
Mamma tycker att han är lik hennes pappa, alltså min morfar, och jag kan faktiskt hålla med henne:)

Vi har köpt en syskonvagn till killarna föresten. Först tänkte vi skita i det, men det kan vara ganska skönt att sätta båda killarna i en vagn när man tex ska gå och handla efter dagis och sånt.. Vi tjackade vagnen på blocket så den är ju verkligen inte assnygg direkt... Först hade jag tänkt köpa en syskon-UJ, men det kändes inte motiverat att lägga mellan 4-6000 på en beggad UJ när man bara ska använda den till och från dagis i princip.. Så det fick bli en billigare vagn som helt enkelt uppfyller sitt syfte de få ggr som båda ska åka samma vagn. Så här ser spektaklet ut:



När vi fick hem vagnen så såg vi att den var ganska trång, stackars Victor lär så sitta som nån slags ihopklämd tarm..:/ men det får gå

Appropå tonfiskröran, den var inte lika god som den brukar vara, vad kan jag ha glömt? Det här hade jag i:
tonfisk (no shit!!)
kapris
rödlök
hackat ägg
lite saft från en citron
lite majonäs
lite mini cf

Glömde jag något??? Just det, jag brukar ju ha dill också! Det kanske var det som saknades.. Skit samma, den var okej men inte supergod helt enkelt. Snarare lite halväcklig:)

Alltså vilket tråkigt inlägg det här är, man kan verkligen undra varför jag skriver det, jag har ju inget att komma med. Helt enkelt för att jag är ego, jag har tråkigt och inget annat att göra helt enkelt:)


Sovdag..

Idag har jag och Lucas..sovit. Ja det är väl i stort sett det vi har gjort!

Lucas vaknade redan 06,00. Vi gick upp och lekte lite och gjorde frulle till syskonen. När dom gick till skola/dagis vid 08,15 så började jag städa köket och Lucas satt så fint i sin babysitter. Han älskar att sitta där medan jag tex skurar köksbänken och sånt där vattnet rinner, det tycker han är mysigt. Så mysigt så han somnar:) Så jag lyfte in honom i sängen och la mig brevid hono och sov till runt 10-tiden.

Vid 10,00 gick vi alltså upp igen och fortsatte städa kök, hall och vardagsrum. Jag hann tom dammsuga och Lucas var störtnöjd med att sitta i babysittern och titta på. 12,30 började han gäspa igen och bli lite smågnällig så jag gick in med honom i sovrummet för att amma honom. Han stensomnade och sen sov han och jag till 15,30!!!

Nu har familjen precis kommit hem och jag har slängt ihop snabb middag åt Joanna. Hon spelar handboll i Hägerstensåsens skola på tisdagar och måste äta senast vid 16,00 för att inte få håll under träningen.

Idag har alltså varit en skön och slapp dag- precis vad jag behöver nu när jag är så superförkyld!

Höstväder & Höstförkylning

I morse när vi vaknade var det riktigt kallt i lägenheten och man kände verkligen att hösten kommer smygandes. Jag längtar efter att elda i kakelugnen!

Både jag och Victor är sjuka, vi hostar, är förkylda och är hesa, så idag är både jag, Victor och såklart Lucas hemma. Victor har redan hunnit riva ner en tavla, men annars har vi det rätt lugnt och skönt än så länge.

Victor och Lucas sitter och tittar på Molly Mus, fast jag tror väl inte att Lucas fattar så mkt såklart, han tycker bara att det är trivsamt att sitta med i sin babysitter:)

Idag blir det mao en lugn dag vilket känns rätt skönt. Stefan skulle komma hem med lunch till oss mellan sina möten så att jag slipper släpa ut ungarna idag bara för att handla, det känns skönt eftersom Victor är så förkyld!

Ha det bra!