Galna kvällar...

Kvällsscen...tänk er Joanna Lucas och Victor som försöker samsas om 107 kvm...
Joanna ska självklart se på Hannah Montana i vardagsrummet och kräver att alla ska vara knäpptysta.
Victor och Lucas drar igång tågrälsen som spelar "Thomastågetlåten" och börjar dansa helt galet tillsammans medan dom skriker glada jättehöga tjut.Joanna går igång och skriker att alla är respektlösa och att INGEN bryr sig om henne.
Jag kontrar med att hon ju faktiskt kan titta på filmen i sitt eget rum där hon ju faktiskt får vara i fred. Hon börjar gråta och skriker att hennes dvd inte funkar och att hon måste ha en ny. Nu. Kl 19,30 på tisdagskvällen.


Stefan säger att han ska ta in filme och testa om det funkar efterzsom dvd´n funkade bra igår. Joanna gråter igen och skriker att ingen tror på henne, vi får absolut inte kolla om den funkar för har hon sagt att den är trasig så är den det. Punkt.
In och testa dvd´n somfunkar perfekt, men då är det ist platt-tv´n i hennes rum som är alldeles för liiiiiten.Lucas och Victor har såklart följt efter oss in i Joannas rum och nu dansar dom runt där och skriker. Lucas biter alla som kommer i närheten och skrattar högt när han får reaktion i form av skrik.


Lucas pillar in fingrarna i gallret på hamsterburen och _fastnar_ där och skriker. Joanna säger att han får skylla sig själv och att vi ska låta honom sitta fast där. Sen lägger hon till att vi borde stoppa in honomi buren.


Victor blir rädd atrt Lucas aldrig ska komma loss från buren och sliter loss Lucas hand. Sen "kramar" Lucas Victor så hårt så Victor ramlar baklänges. Victor skriker och Joanna blir arg på Victor för att han skriker och smäller således igen sin dörr så hårt så att låset hoppar ur och ramlar ner och gör ett jack i trägolvet.Joanna springer in på toa och låser in sig. Victor springer efter och rycker i dörren. Joanna slänger upp dörren för att fråga vad han håller på med. Dörren kör över Victors fot. Victor gråter.

Lucas skrattar.

Vi tröstar alla. Alla lugnar sig. Victor frågar om han får en klubba och jag säger nej. Victor skriker. Högt!


Jag bryter mot alla regler och säger "JA, bara ta en klubba och var sen HELT TYST. Ni får sitta HELT TYSTA i soffan och äta era klubbor och ni FÅR INTE skrika mer. Förstår ni????"Dom tar sin klubba och går mot soffan. Alla utom Lucas, han springer för att hinna först, han genar och slänger sig på "bästa platsen".

Då börjar vi skratta både jag och Stefan. Dom är ju så lika! Lucas är som en minikopia av sina syskon. Dom är ju så energiska och så mycket! Men herregud vad vi älskar dom, men SKÖÖÖÖÖÖNT att inte alla kvällar är som denna...


Kommentarer
Postat av: Din älskling Ulla

Vilket underbart kaos, sitter här och ler och längtar efter er! Vad fina dom är alla 3.

Var alldeles för länge sen vi sågs. Ska bli så kul på lördag. Får ta en fika/middag med alla barnen också inom kort. Puss från mig! Ulla-bella

2009-11-26 @ 07:49:25
Postat av: sissi

men guud.. jag fick mig ett gott skratt! det är som en svartvit charlie chaplin film! men antagligen med LJUD PÅ! hahahaha! Underbart! scenerna är oslagbara när de små liven håller igång...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback