Eftersom jag bloggat dåligt så får ni senaste tiden i bilder ist:)


Joanna har äntligen fått sin hamster som hon har döpt till Piff. Joanna och Julia välkomnar Piff till sitt nya hem med stort allvar:)


Piff visade sig vara lite större än vad vi tänkt oss och väldigt stor...


...så vi fick köpa en ny bur åt henne!Victor och Nils bakar bullar..Lucas är också med såklart:)07.00 en söndagsmorgon packade la familja in sig i bilden eftersom Joanna hade handbollsmatch!Joanna står i mål och tjejerna vann stort:)Lucas och Victor leker bra tillsammans, det är så kul:)Jenny hade premiär på AG för sin nya film
Plötsligt igen. Den var jättebra och vi hade en trevlig kväll:)Som lillebror får man stå ut med en del:) Här leker Joanna & Märta frisör med Victor som såklart fick vara kund:)


På kvällen körde vi sing star, här sjunger Märta och Victor Abbalåtar:)Det slutade med att både Märta, Livia och Ellen sov över hos oss, så vi hade madrasser på hela Joannas golv:)Vi har varit på middag hos Helena, Göran, Simon och lilla Mille och det är alltid kul att träffa dom, så härliga personer!!!!Victor och Lucas drar runt på varandra....


...och kramar varandra! Dom gillar verkligen varandra dom där två!!!


Lucas är väldigt nöjd med att han har lärt sig att ta av sig blöjan:/Brorsorna älskar att mysa i soffan tillsammans innan det är dags att gå och sova!Joanna har blivit så stor!!!!Adios!
Kommentarer
Postat av: sissi

såå lik sin pappa! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback