Sommaren i lite bilder...

Sommaren har ju varit helt fantastisk! Vi har åkt runt en hel del och haft tur att undvika regnet rätt bra!

Vi började med att sticka till Lysekil där vi hälsade på farmor och farfar och co ett par dagar. Därefter drog vi vidare till Ängelholm för att träffa syrran och fira Lucas födelsedag:)

Efter Ängelholm bar det vidare till Köpenhamn för Tivolibesök. Vi bodde på Scandic Kopenhagen och det är alltid underbart att bo på hotell, ffa för hotellfrukosten:)
I Köpenhamn mötte vi upp Jonas och Livia som skulle gå med på Tivoli samt Stefans kollega Arto och hans tjej och son.

Tivoli var såklart kanonbra och ungarna älskade det. Vi var där i 11 timmar så vi var rätt slut sen:)

Här kommer lite bilder..
Lysekil-vi fiskade krabbor. Det gick så där, fast det var rätt mysigt iaf:)

I Ängelholm hälsade vi på moster Becki och det var jättekul:)

Joanna fick sig en make-over

...Och jag fick mig en öl med moster Becki:)

...Lucas vägrade som vanligt att åka vagn och vill hellre åka på pappa!


Efter Ängelholm drog vi vidare till Köpenhamn för att träffa Jonas och Livia samt Stefans kollega Arto med familj!
Vi bodde på Scandic Kopenhagen och hade en bra suite och självklart gick vi på minibaren direkt:)


Vi åt middag nere i restaurangen. Riktigt bra mat och det är Jamie Oliver som har skapat barnens meny och den var riktigt bra, låååångt ifrån klassiska barnmenyer!


Vi spenderade 11 timmar på Tivoli och det var kul hela tiden!! Victor hoppade som en galning i hoppborgen, det tyckte han var roligast:)


Jonas och jag trivdes bra med att sitta vid kanten och ta en öl lite då och då:)


Lucas blev bekant med Glassen!!


Det var två trötta barn som somnade på hotellet framåt midnatt..


Efter Köpenhamn så åkte vi tillbaka till Ängelholm och lämnade av mig hos Becki igen. Lucas hade tröttnat på att åka bil så vi bestämde att Stefan, Victor och Joanna åkte vidare till Sthlm medan jag och Lucas tog tåget hem dagen efter.

Vi stannade hemma ett par dagar och sen drog vi upp till Söderhamn för att träffa  galningarna Bettan och Anders:):


Vi hade några jättebra dagar hos dem! Barnen är "gudsyskon" eller vad man ska kalla det, alltså vi är gudföräldrar åt varandras barn:) Här är hela "gudsyskongänget":


Efter Söderhamn åkte vi hem ett par dagar igen och hade det rätt lugn och skönt. Umgås lite med våra grannar och lite kompisar till barnen. Vi badade massir vid Grisslinge! Mysiga dagar!

Under dessa dagar hann både Joanna och Victor få nån slags influensa och var totalt däckade!!


..Det gick löss på gården och Victor vägrade låta oss kolla hans hår och därför fanns det inget att göra än att klippa honom _väldigt_ kort..men nu har det börjat växa ut igen:)


När dom tillfrisknat så stack vi ut till Ingmarsö och hade bästa sommardagarna!! Det var så varmt och skönt och vi badade massor!! Becki och Matilda kom också ut!
Becki vid grillen


Nina och Erik och deras son Nils som är en av Victor bästa kompisar kom och hälsade på med sin segelbåt, det var superkul! På dagen hängde vi nere vid vattnet och framåt eftermiddagen gick vi till krogen och åt en god middag! På kvällen gick vi och tog ett kvällsdopp i kvällssolen och sen satt vi hela natten och drack vin och pratade:) Härlig sommarkväll!Kusin Malin med barn och hund var ute hela veckan och det var jättekul att få hänga med dom så många dagar-. riktig kvalitetstid!!!

Ja dessa veckor har gått snabbt men har varit fantastiskt roliga! De har också varit intensiva och ibland har det varit lite jobbigt att vara allihopa hela tiden, det blir inte så många andningshål:) Men allra mest har det varit riktigt bra! Hoppas att det har varit samma för er:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback