Lucas har fyllt 1 år! Grattis lilla fina älskling!

Nu var det väldigt länge sen jag gjorde nåt inlägg och jag kan bara skylla på den fantastiska sommaren som varit!
Iaf så har vår fina lilla solstråle Lucas nu hunnit fylla 1 år! Stora killen!! Födelsedagen firades i Ängelholm hos moster Becki.

Vi uppvaktade Lucas på morgonen och sjöng så klart ja må han leva:) Han såg väldigt förvånad ut men tyckte att det var helkul att hela familjen stod samlade och "sjöng" när han var helt nyvaken:)

Senare på dagen så bakade Joanna och Victor tårta och sen så fikade vi tillsammans med moster Becki. Becki hade köpt en stor Teletubbies som sjunger när man trycker på handen och som visar en "video" på magen- mkt populär och den räddade dessutom oss på våra många bilresor runt om i Sverige denna sommar:)

Här kommer lite bilder från födelsedagen:

Lucas har precis vaknat och blir glad över sången:) Frillan är helkul:)

Joanna och Victor bakar tårta åt Lucas, lägg märke till Lucas i bakgrunden hur han avancerar upp på stolen, värsta bildserien:)Moster Becki var med och firade Lucas..

Lucas är först ngt skeptisk mot Teletubbies som moster köpt åt honom:)

Efter fikat stack vi ner på stan eftersom det var Ängelholmsdagen lr vad det nu heter:)


Joanna sprang i bollar på vattnet, ashäftigt!! Visserligen fick vi stå i kö i ca 1,5 timme, men det var det värt enligt Joanna iaf:)


Det var en bra dag och nu har jag ingen bebis längre, snyft!!!! Men tiden har sin gilla gång och nu är det dags för nästa fas! Lucas går jättebra nu och det är så kul att se hur stolt han är:) Han älskar att man jagar honom och så slänger han sig på marken och låtsas ramla precis som Victor brukar göra:)

Grattis min fina lilla Lucky Lucas:)

Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh vad stor han har blivit och vad söta de är alla tre.Grattis i efterskott lille Lucas!

2009-08-14 @ 09:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback