Lugnet mellan stormarna

Ja här sitter jag i värsta lugnet mellan stormarna:)

Stefan har tagit med sig Victor Joanna & Joannas kompis Mira och stuckit till ishallen för att åka skridskor och Lucas ligger ochsover.

Tanken var att Victor skulle vara på dagis men det tyckte inte han var en bra idé så han fick följa med!

Med en pappa som har ett förflutet som elitspelare i Modo Hockey så ska det ju börjas i tid så dom stack och köpte ett par grillor till Victor i morse! Alldeles nyss så ringde Stefan och berättade att Victor var jättestolt och glad över skridskorna. Han kan ju inte åka själv eftersom han ju bara är 2,5 år, men Stefan håller i honom och då går det bra:)

Igår var dom ju på Sydpoolen och det var ju såklart kul! Det var hungriga ungar som kom hem så vi beställde pizza. Grannbarnen Livia och Elina kom också över så det var full rulle med 6 barn ink Lucas här!

Morfar har ju flyttat till Kosovo för att jobba och igår kom han hem till Sverige på besök för första ggn på 2 månader så morfar mormor, moster Matilda och morbror KP kom över och fikade hallon-och blåbärspaj. Gott!

För mig var det rena semestern igår, Mira Joanna och Elina tog över Lucas och jag såg knappt röken avhonom på 1,5 timmar:) Mira var superduktig på att roa honom och bytte blöjor med van hand, de andra barnen var grymt imponerade!



Victor hade fullt upp med att försöka passa in och hänga på och klädde sig helt enkelt i Joannas kjol för att smälta in bland brudarna:)

Sen höll han på och spelade ball och hoppade i sängenoch gjorde konster för att få tjejernas uppmärksamhet och det gick väl sådär:)

Då kom Mira på en rolig lek:
"Ja! Vi leker att Victor är vår lillebror Joanna!!"
-"vilken bra idé Mira, det gör vi" svarade Joanna

Hahaha, för Joanna var det ju en _rätt_ autentisk lek, men vad tusan, alla var nöjda:)


Lucas blir bara starkare och starkare! Nu vänder han sig från rygg till mage utan problem och får lätt med sig armen som fastnar under magen.

När han sitter i babysittern så reser han sig upp i sittande ställning och han drarså hårt i sina leksaker så hela lekbågenlossnar!

Fast lekbågen funkar mer som fotstöd nu mer, han har värsta slackerstilen:)


och föresten såär det ändå roligare att leka och suga lite på sina fötter:)
 

Näpp, nu ska jag passa på att läsa lite tidning innan sötnosarna kommer hemoch Lucky Lucas vaknar!

Puss och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback