Joanna har börjat i ettan!!

Igår hände något stort för igår började Joanna i ettan! Vi har alltså en ettagluttare här hemma nu:) Fatta vad stor hon har blivit, det är ju inte klokt!

Det var en väldigt stolt tjej som packade sin nya skolväska och begav sig mot skolan igår. Först ville hon att vi skulle stanna hemma men jag lyckades få henne att förstå att mamma och pappa _självklart_ vill vara med i skolan första dagen, det vill man ju bara inte missa:)


Uppropet gick bra. De fick sina bänkar och det var såklart kul att göra i ordning i bänken, placera ut sitt pennskrin och så:) Barnen blev indelade i grupper och Joanna går i fiskarna. Fröken Solveig (vilket typiskt frökennamn va??) lärde barnen en sång som handlar om de olika käsnslor som man kan känna när man vaknar på morgonenoch barnen fick komma med förslag på känslor.
Sedan fick dom fylla i ett arbetsblad och sen var det dags för rast och bullkalas. Vid rasten kunde vi föräldrar gå hem om barnen tyckte att det var ok så det gjorde vi.





Efter rasten gick de tillbaka till klassrummet ett tag till och sen var det dags för lunch och därefter vanligt fritis. Joanna hade ingen lust att stanna kvar på fritis så hon hade sällis hem till gården med Märta (som går i samma klass och dessutom bor i lägenheten ovanför oss) och hennes mamma Ebba,

Joanna och Märta var hemma hos oss och lekte och vi kom på att vi skulle baka en skolstartstårta för att fira att skolan har börjat:) Den var supergod!!!



Åhhh vilken stor tjej jag har:)

Kommentarer
Postat av: Nanna

Stora tjejen! Vad söt hon är! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback