Victors 3-årskoll avklarad!

I morse var jag och Victor på bvc för 3-årskontroll! Victor var skeptisk och ville inte alls gå in, han var säker på att syster Majbritt skulle lura på honom en spruta eller två.
Majbritt var dessbättre pedagogen nummer 1 och lyckades blidka Vickevire!

Allt var bra med honom och hon var impad över ahns ordförråd och att han kan så många bokstäver.
Victor är 103 cm lång och väger 16,5 kg så han är lååååång och smaaaaal. Han har följt sin kurva perfekt, typ 2 kurvor över medel på längden och liiiiite över medel på vikten. Det var inte ens en milimeters avvikelse sedan 1,5-årskollen. Exemplariskt:)

Det var skönt att höra eftersom han knappt äter alls hemme. Hon tyckte dock att vi skulle låta honom hållas så länge han äter på dagis, hon sa att det ligger inte för 3-åringar att äta mycket, dom har liksom inte ro till det. Oftast äter dom bara exakt det som deras kroppar behöver och det räcker tydligen.

Lucas somnade tidigt på förmiddagen idag och har redan sovit 1,45 så snart kommer han nog upp, hoppas att han är glad då och känner sig utvilad, det blir så mkt roligare då:)
Väntar på att de ska ringa från Huddinge sjukhus och meddela svar på rs-testet.

Idag ska Victors kompis August komma med hem från dagis, det är alltid kul. Mamma Anneli kommer också, mycket trevligt. Hinner dock inte hänga så mkt med dom eftersom jag och Joanna ska hem till Sanna på tjejkväll med henne och hennes prinsessor!

Ha en bra dag så hörs vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback