Hmmm I like it! I like it a lot!!

Hmmm I like it! I like it a lot!!

Så var första badet avklarat och Victor älskade det!

Först såg han lite skeptisk ut, men så fort han omslutits av det varma sköna vattnet så blev han totalt cool och avslappnad. Det påminner säkert om livet i magen:)

Han var så söt och bara låg och tittade sig storögt omkring:)

Efteråt så smorde jag in honom i Weleda barnolja och så masserade jag hans lilla mage ett tag. Sen på med en ren mysig pyjamas. Efter det fick han amma ett litet tag och sen stenslocknade han i sin säng:)

Gullunge:)))

Och så lille Vickevire..

Och så lille Vickevire..

Idag har vår lilla familj varit berikad av lille Vickevire i en vecka och två dagar och vi börjar så sakteligen vänja oss vid varandra. Victor är en rätt nöjd och gosig bebis, så länge man klappar på honom och låter honom ligga vid bröstet eller helt enkelt gosar med honom så är han ganska belåten.

Han tycker bäst om att sova på mamma, då kan dra iväg ett tvåtimmarpass utan problem, eller som idag då han sov tre timmar på mamma för att sedan käka lite och somna om två timmar till i vagnen.. Vagnen kommer som tvåa om man ska lista bästa sovplatserna.

Annars har han blivit lite mer "med" när han väl är vaken. Han gillar mycket att vara med i köket när pappa lagar mat. Då ligger han fint i babysittern och tittar sig storögt omkring. Han verkar tycka om musik för han blir väldigt lugn när vi sätter på musik.

Tänk att man kan bli så fäst vid någon sådär direkt! Snacka om att klicka:)

Joanna har fått en trist förkylning och har varit hemma från dagis den här veckan. Idag firade vi alla hjärtans dag. Vi gjorde våfflor till lunch och vräkte på med grädde, jordgubbssylt, jordgubbssås och karamellströssel:) Det var supergott:)
Joanna hade köpt ett kort till lillebror och skrivit själv "till lillebror på alla hjärtans dag från Joanna" Det var så gulligt att man nästan blev lite gråtmild:)
 
Sen åkte Stefan och Joanna till Babyland för att köpa en badbalja och när de kom hem så hade de med sig 12 vackra långa blodröda rosor till mig och ett gulligt kort. Tack för det:)

Här är Victor 8 dagar

Vi hörs då:)


Vi fick jättemånga vackra blombuketter!

Vi fick jättemånga vackra blombuketter!

Den här vackra buketten tex fick vi från mitt jobb, Nicator! Tusen tack:)

En rätt typisk bild..

En rätt typisk bild..

..av mig och Victor:) Han vill äta precis hela tiden. Så fort han är hos mig så utöses nån slags reflex som gör att han gapar och försöker göra en volt ner mot brösten:) Kolla in hans mun på bilden..Siktet är väl inställt om man säger så..

På bilden är Vickevire 4 dagar gammal:)

Så söt och gosig..

Så söt och gosig..
...är han min lille kille:)
Man undrar vad som rör sig i hans tankar..
Vad mycket hår han har va?:)
Här är "lillebror" ett dygn "gammal" ungefär och vi är på väg hem.

Lillebror är här!!

Lillebror är här!!

Nu är "lillebror" äntligen här!!!
Den 5 februari 03.34 så föddes äntligen lillebror!
Det var en snabb förlossning som startade med att vattnet gick kl 23.45.
Kl 01.00 kom vi in till BB Stockholm och ca 2,5 timmar senare så är han alltså född. Hela förlossningen tog alltså 3 timmar och 50 minuter. Känns heeeeelt sjukt!

Det var förövrigt en helt fantastisk förlossning! Barnmorskorna, Anki och Susanne, var suveräna och vi är så enormt tacksamma för deras ovärdeliga hjälp och stöttning. Vi hade kul under förlossningen och det var många skämt och skratt mellan värkarna:)

Vi stannade på BB Sthlm i ett dygn och nu är vi hemma igen. När vi kom hem så möttes vi av en stolt storasyster som redan har visat hur stor hjälp vi kommer få av henne:) Joanna har hjälpt oss att byta både blöja och kläder på lillebror:)

På bilden är lillebror  bara varit utanför magen i ett par minuter:)

Tänk, nu är jag tvåbarnsmamma- det känns faktiskt rätt underbart:)