Påsken i bilder!

Å ena sidan...Nu har vi varit på landet och firat påsk! Det var mysigt och vädret var helt perfekt.
Slänger in lite bilder så får ni se vad vi hade för oss:)

Joanna åkte ut på torsdagen med mormor och Matilda, och vi åkte ut på fredagen. Både Victor och Lucas tyckte att det var jätteroligt att åka båt:)

Lucas hade nog sovit lite skumt, för han hade värsta Stig Helmer-frillan:)Lucas roade sig med en plastpåse..


När vi kom fram så möttes vi av Joanna och Matilda vid båten! Johan och Ullis med barn var också på plats men hade redan hamnat på krogen, och där hamnade vi med:) Härligt med en öl i solen!!! En drink slank också ner:)
Barnen lekte nere vid vattnet!

Sen gick vi hem till stugan och ungarna tyckte att det var jättekul, vi har ju inte varit ute sen i höstas!
Visst är det fint??Stranden behöver nog rensas lite efter vintern:)


Victor älskar att vara på Ingmarsö!! Han dansade runt med armarna utsträckta och sjöng "jag är häääääär", jättesöt:)


Lucas kröp på upptäcktsfärd


Det var härligt att sitta på i solen på bryggan och känna att det var _varmt_!


Stefan passade på att bada! Fast med våtdräkt dårå:)


På påskafton var det dags att leta påskägg. Ungarna letade och letade med hittade först bara massa lappar där det tex stod "påskharen har varit här- men tod äggen själv" och "du är gullig, fortsätt leta":)Men till slut dök dom upp:)


På eftermiddagen gick jag stefan och Lucas en promenad i skogen. Det var så vackert, på vissa ställen låg isen kvar!


När vi kom hem ville barnen måla ägg!


På kvällen körde vi lite påskmiddag. Vi satt ute även fast det faktiskt var rätt kallt på kvällen, men man vill ju passa på när solen skiner:)


Båtresan hem gick bra och ungarna höll sig lugna:) Vi åkte rätt tidigt på morgonen så det var rätt lite folk på båten vilket är skönt! Lucas sov hela vägen!När vi kom hem så packade vi sanbbt upp och sen så hängde vi i sandlådan och vid gungorna på gården hela eftermiddagen! På kvällen tog vi ett glas vin ute på gården med grannarna Erik och Nina och deras son som är Victors kompis och Jörgen. Joanna var inne hos en granntjej och lekte Det var trevligt även om vinet blev iiiiiiiiiiskallt!!


Lucas älskar verkligen att leka i sandlådan!!
Å andra sidan..
Helgen var härlig även om man är helt slut när man kommer hem. Hemma så blir det ju ändå lite avlastning när barnen leker med sina kompisar, på landet blir det ju väldigt mycket tjat hela tiden. Så är det ju hemma också såklart, men på landet eskalerar det ju. Det är inte direkt någon semester.. Alla tre vill ha ens uppmärksamhet hela tiden och på det ska man hinna laga mat och hålla undan på en väldigt trång yta. Eftersom man sover trångt och barnen väcker varandra så är man rätt slut på dagarna och det funkar ju inte direkt att gå och lägga sig och vila på dagen...

Men det var ändå skönt att komma iväg och perfekt att det var så¨härligt väder:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback