Precis hemma från Astrid Lindgrens Värld

Jajamen, vi har varit i Vimmerby sedan i söndags och det var kul. Fast jag kan egentligen inte rekommendera att åka dit när man är i vecka 39, bara att åka bil mellan Sthlm-Vimmerby suger och sen att knata gata upp och gata ner i parken känns ju sådär i en tröööööött gravid tjock och långsam flodhästkropp!

Men ändå, vi hade jättekul och barnen uppskattade det verkligen. Joanna har ju varit där så många ggr nu, så hon kan ju det där, men för Victor var det nytt, förra gången fattade han ju inget, han var för liten då!

Förutom att det var kul så blir det ju alltid lite pinsamt när mina barn är med.

Tex när vi var inne i Pippishopen så hade de staplat massa Pippiväskor på varandra i nåt slags högt torn. Det tyckte ju såklart Victor var intressant och det tog honom ca 3 sekunder att skrika högt "ja vill leta dybben i låååååådan" (jag vill leta efter gubben i lådan) och sen slänga sig in i tornen så allt rasade... Det var väskor överallt. Ja, gubben i lådan är en av hans favvosånger, men ändå liksom..

Sen träffade vi på Madicken och Abbe i parken och de körde lite improviserad teater vilket de flesta barn uppskattade. Abbe försökte hälsa på Victor men det ville Victor absolut inte, ist blängde han på Abbe och sa surt "Dicken e lite jädd e Abbe" vilket såklart betyder "Madicken är lite rädd för Abbe" och vad Victor syftar till är såklart när Abbe i en av filmerna klär ut sig till spöke och skrämmer Madicken. Victor brukar se det på film och gillar verkligen inte när Abbe gör så, och det tyckte han var nödvändigt att framföra. Fast det såklart, killen har civilkurrage, det ska man ju uppmuntra:)

Just det, på en av restaurangerna rymde Victor upp för en trappa som man inte fick gå upp för och då ska Stefan slänga sig efter honom och fånga in honom och ja, såklart så har dom ner en tavla med menyerna så det blir glassplitter överallt. Då drog jag därifrån helt enkelt. Den där tavlan har ju suttit där i alla år, men självklart så river min familj ner den.

Vi var också tvungna att åka in till VImmerby centrum för att köpa byxor till Joanna, vi hade inte kalkylerat med att det inte är 30 grader varmt längre.. Väl inne på Lindex springer Victor mot en främmande kille, tvärnitar framför honom och tittar upp på honom och säger "heeeeeej" men världens gladaste röst och sen lägger han av VÄRSTA RÖKAREN! Det bara ekade. Killen började som tur var garva och Victor drog vidare. Vad ska man säga?

Ja, ja han lär väl tyglas med tiden:)

Joanna var såklart en ängel och lärde känna massor av nya vänner. Hon är ett socialt geni när hon lägger den sidan till. Det är kul!

Nu är vi hemma och det är också jätteskönt:)

Kram från mig!

Kommentarer
Postat av: Nanna

Hahahahahaha! ;D

Gud vad kul!!!

Skrattar fortfarande..

Postat av: Hannah

Hej vännen! Hur går det med magen där hemma? Hoppas du mår bra och att allt känns bra.



Tänker på dig

puss och kram

2008-06-26 @ 10:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback