Och så lille Vickevire..

Och så lille Vickevire..

Idag har vår lilla familj varit berikad av lille Vickevire i en vecka och två dagar och vi börjar så sakteligen vänja oss vid varandra. Victor är en rätt nöjd och gosig bebis, så länge man klappar på honom och låter honom ligga vid bröstet eller helt enkelt gosar med honom så är han ganska belåten.

Han tycker bäst om att sova på mamma, då kan dra iväg ett tvåtimmarpass utan problem, eller som idag då han sov tre timmar på mamma för att sedan käka lite och somna om två timmar till i vagnen.. Vagnen kommer som tvåa om man ska lista bästa sovplatserna.

Annars har han blivit lite mer "med" när han väl är vaken. Han gillar mycket att vara med i köket när pappa lagar mat. Då ligger han fint i babysittern och tittar sig storögt omkring. Han verkar tycka om musik för han blir väldigt lugn när vi sätter på musik.

Tänk att man kan bli så fäst vid någon sådär direkt! Snacka om att klicka:)

Joanna har fått en trist förkylning och har varit hemma från dagis den här veckan. Idag firade vi alla hjärtans dag. Vi gjorde våfflor till lunch och vräkte på med grädde, jordgubbssylt, jordgubbssås och karamellströssel:) Det var supergott:)
Joanna hade köpt ett kort till lillebror och skrivit själv "till lillebror på alla hjärtans dag från Joanna" Det var så gulligt att man nästan blev lite gråtmild:)
 
Sen åkte Stefan och Joanna till Babyland för att köpa en badbalja och när de kom hem så hade de med sig 12 vackra långa blodröda rosor till mig och ett gulligt kort. Tack för det:)

Här är Victor 8 dagar

Vi hörs då:)


Kommentarer
Postat av: Sophie

Han är då allt en liten sötnos!;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Postat av: Lina

Vilken enormt söt bebis!!! Grattis!

2006-03-09 @ 20:10:18
URL: http://Tyckaom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback