Lugna harmoniska mornar..

..kommer nog dröja ett tag innan man får:)

Så här ser det oftast ut:)

"fort fort, skynda till skolan, du kommer förseeeeeent, har du med dig jympakläderna?? Fick du med dig läxan nu? Puss puss finaste Joanna, ha det bra i skolan! Men åhhhhh, var är Victors vantar?? F-n han ska ju till skogen idag, dom går ju om vi inte hinner i tid!!! Var är Lucas???? FAN, han har lyckats öppna hamsterburen, kan NÅN passa Lucas när jag fångar hamster och dammsuger upp 56 kg sågspån??? Hej då Joanna, ha det bra i skolan, puss puss, Victor kom igen, nu är det din tur, Jo, du kan ta på dig skorna själv, sätt fart nu, JA, då får ta med dig bilarna och bossekatten till dagis, men packa snabbt nu, VA, ska du ha med ALLA bilar?? Ja det är klart att alla kompisar måste få långa varsin bil, jasså vill du cykla till dagis, VAR är hjälmen? Nej, cykeln har stått ute och är alldeles blöt! Så, nu är den avtorkad, VAR är Lucas?? Nej, han snubblade i leran och blev alldeles blöt, gick det bra älskling? *trösta trösta, byta kläder*, så killar nu springer vi vårt fortaste till dagis, cykla försiktigt i vattenpölen Victor så du inte ramlar JUST där, VICTOR SAKTA NER, du måste stanna vid övergångsstället, det kommer BILAR och dom är hårda och du är mjuk, är du med??, Så, framme på dagis, ha det jättebra lilla älskling så ses vi i eftermiddag, mamma älskar dig, puss puss världens finaste" Typ så:)

Efter man har lämnat på dagis och faktiskt hunnit nästan i tid så kan man andas ut och gå ner till öppna förskolan och ta en kaffe och bara ta det lugnt:)

HUR ska man få ihop detta när vi båda jobbar och vi måste vara klara ännu tidigare?

Tur för mig att jag ändå har världens finaste ungar:)

Kommentarer
Postat av: Jennie

HA HA HA HA Fast det låter som ni har ett underbart kaos trots allt! :) <3

Postat av: Evis

Hhaha Petra du skriver alltid på ett bra och kul sätt jag tycker att du ska skriva en bok, jag är din första läsare. Kram

2009-10-23 @ 17:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback