Dags för en uppdatering kanske:)

Sist jag skrev var det fredag och det är det snart igen-fast två veckor senare!

Vad har vi gjort sen dess?
Då på fredagen så åkte jag hem till Helena och åt middag med henne, Peter, Ylva och en kusin till Helena.
Peter hade lagat god pizza och vi drack vin till och kollade på Lets Dance. Det var trevligt:)Innan dess var jag med Victor på hans jumpa


I veckan var jag och promenerade i stan med min gamla kompis Anna och hennes lilla Victor som är 11 månader!
Anna och jag har inte setts på flera år men det kändes som om det var "igår":) Det är så skönt med vissa människor- man hittar hela tiden tillbaka till där man var sist även fast det gått _lång_ tid!!

Vi köpte en latte och satte oss i solen i Kungsan och snackade och skrattade. Sen gick vi till Kulturhuset och käkade lunch. Perfekt för "mammaluncher", dom blir aldrig griniga när man vill ha hjälp med att värma barnmatsburkar, det finns gott om plats för barnvagnar och även plats för rastlösa bebisar att krypa runt:)

Försökte få killarna på samma bild, men det var ju bara löjligt att försöka:)Vädret har hunnit svänga rejält under de här veckorna! Fredagen när jag åkte hem till Helena så var det värsta snöstormen, men sista tiden har det svängt till riktigt härligt vårväder!

I fredags kom moster Becki otippat på besök från Skåne, det var kul!
Hon följde med oss till ridskolan på lördagen och det var jättehärligt att sitta i solen och fika medan vi väntade på att tjejerna skulle komma tillbaka  från uteritten!

Här är Joanna och hästen Lucas, alltså inte min bebis Lucas, men det kanske framgår av sig självt:)

Moster Becki och Joanna

Jag och Sanna

Joanna och Mira

Mira följde med oss hem efteråt och lekte som vanligt med Lucas, hon är jättebra på det:)


Vi har även invigt uteserveringsperioden:) Becki, jag , Matilda och Xenia åkte in till Medis och drack öl på först Melanders Fisk och sen Snaps! Härligt att äntligen kunna sitta ute, även om det faktiskt blev jävligt kallt efter ett tag!!Men alltså, det har ju hänt massor, men jag kommer inte ihåg:)
I måndags kom jag och Hannah äntligen iväg på vår kör iaf och det var kul! Vi är väl inte så jättebra kanske, vi har ju inte ens lärt oss texterna än eftersom vi inte är där så ofta:) Men det är alltid kul att träffa Hannah!! Vi hade sällis till Medis efteråt så vi hann prata lite grann iaf! Kören är egentligen inte bästa stället att umgås på, man får ju liksom inte prata utan tanken är ju att man ska sjunga:)

Parkensäsongen har startat och varje dag efter dagis så hämtar vi Victors cykel och går och möter hans dagiskompisar och deras mammor/pappor. Det är skönt att man kan vara ute så mkt på eftermiddagarna!
Victor mår väldigt bra av det!

Joanna fortsätter med sin handboll på tisdagarna och spelar matcher lite då och då. Nu i maj ska hennes lag vara med i en cup under en helg och det ser hon fram mot. Hojnn längtar efter att få åka iväg på läger och sova över:)
Hon hänger mkt med kompisar efter skolan och jag är så glad att vi bor som vi gör med många kompisar i husen runt omkring, det är så skönt för barnen att kunna springa hem till kompisar som bara bor runt hörnet!

Igår var jag och Joanna och hennes klasskompis Julia på bio. Vi såg Marley och jag. Helt okej film om man ser med barnens ögon. Jag är glad att man nu kan börja gå på bio och se "riktiga" filmer och inte bara barnfilmer! Joanna är jätteduktig på att läsa texten!

Lucas är jätteduktig på att stå nu och går rätt säkert runt bordet och andra saker. Jag tror inte att det kommer att dröja särskilt länge innan han går på riktigt faktiskt!
Han är världens gladaste och mest lättsamma bebis!!


nope, nu måste jag ägna mig åt mina fina barn:)

Glad Påsk!!!!!

Kommentarer
Postat av: Nanna

FINA NI! :)

Önskar ja kunde följt med... ville det!

Jag är väldigt på någon annan gång. I helgen? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback