sjuka små barn!

Igår var Joanna hemma för hon kändes febrig på morgonen, men det blev bättre under dagen.

När Victor kom hem från dagis igår var han helt förstörd för han hade tappat bort sin bebis, dvs mjukiskatten, på dagis!! Och alla som känner Victor vet att där Victor är, där är "bebisen". PANIK!! Men efter ett tag ringde dagis och meddelade att de hade hittat Victors bebis. Så vi fick springa tillbaka och hämta den.

När vi kom hem igen så var Victors polare August och mamma Anneli på gården så de kom hem till oss och lekte ett tag och August åt middag här. Efter det var tankten att killarna skulle få åka pulka, men Victor var bara jätteledsen och grät på gården så vi gick in.

Jag stack till kören med Hannah, och när jag kom hem vid 21-tiden så låg Victor och sov i soffan med världens feberfrossa! Idag har han varit hos doktorn för att kolla att han inte har streptococcer (eller hur det nu stavas, orkar inte tänka efter;) ), eftersom Joanna hade det förra veckan men det hade han inte som tur var.

När Victor kom hem från doktorn så började Lucas gnälla och ville inte ligga ner och amma, och eftersom han typ aldrig gnäller så kollade vi febern, och visst; 38,5. Han har nog lite ont i öronen och det är väl därför han inte vill ligga och amma. Så det får nog bli ett nytt besök hos doktorn i eftermiddag för att se att inte Lucas har öroninflammation!

Victor bebis var med hos doktorn, och doktorn var snäll och tog prover på "bebisen" också:) Victor är jättestolt över att "bebisen" inte grät nånting:)

Idag messade Louise och ville att vi skulle äta tapas på torsdag! Åhhh vad kul det ska bli att träffa henne, har inte sett henne sen hon slutade på jobbet och det var lääääänge sen!!!

Nu ska Lucas få sova och jag ska kolla på Färjan som jag spelade in igår:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback