Tjenaheeej:)

Victor gick upp 5 i morse precis som han har gjort varje dag de sista 2 veckorna.. Det innebär att man är väldigt trött på dagarna, men å andra sidan så får man en väldigt lång lördag:)

Igår kväll var barnen så himla mysiga! Joanna tog hand om Victor som om hon var hans mamma och hon bar runt på honom och klappade honom. Hon tog på¨honom nattblöja och pyjamas och borstade hans tänder. Sen hittade Victor en napp i leksakslådan som han skulle suga på, han som tvärslutade med napp när han var 3 månader:)

Joanna läste sen två godnattsagor för Victor och jag och Stefan fick absolut inte vara med:) Det var helt underbart att se vilken syskonkärlek som finns mellan de där båda!
image177

 Om ett par timmar är det dags att sticka till ridskolan, det bli kul! Det är ju alltid kul att se Joanna rida, men det ´är också kul att sitta på läktaren och dricka kaffe och snacka skit med Sanna.

Jag och Sanna har känt varandra sedan vi var 1,5 år, gått på samma dagis, ridskola, varit busiga 15-åringar, hoppat ut genom fönstret på nätterna för att sticka på en spektakulär fest som aldrig skulle ha godkänts av våra föräldrar, en massa annat som inte sak nämnas här och nu idag så jobbar vi tom tillsammans, därför är det extra kul att våra små tjejer gillar att hänga med varandra!

Joanna och Mira är dessutom rätt lika varandra, det mycket bus och hyss när det gäller dom:)

Här kommer en bild på tjejerna:
image178

Annars blir det rätt lgnt dag skulle jag tro, kanske att jag tvingar ut syrran Matilda på en promenad runt Vinterviken, det är alltd skönt, det är så himla fint där.

Här kommer en bild från förra helgen. Victor gillar att stanna till lite då och då och kasta lite sten i vattnet:)
image179

Ha en bra dag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback