Victor fyller 1 år!!!

Victor fyller 1 år!!!

Älskade lilla Victor har nu hunnit fylla ett år! Lillkillen blir stora grabben!
Vi uppvaktade honom på morgonen med sång, "frukost" på sängen och massor av presenter.
Han tyckte att det var jättekul:)

Bästa presenten var en leksaksspis, den leker han jättemycket med!
På kvällen kom mormor, morfar, moster Tilda och morbror Jakob på middag och vi åt köttfärssås och spagetti som är Victors favvo.

LIlla Victor, vad fort det här året har gått! Tänk, för ett år sedan så var du alldeles ny i världen och så liten och skör. Du låg i min famn hela dagarna. Nu springer det runt en 1-åring här hemma som tror att han är kung;) Du vill bestämma det mesta och protesterar högljutt om du inte får som du vill och det med detsamma! Ett j-a humör har du men på samma sätt så är du väldigt glad och charmig också. Väldigt lätt att få och skratta:) Du är oftast inte sur några längre stunder, men kan lätt finta dig att bli glad igen:)

Du börjar bli så otroligt lik storasyster Joanna i din personlighet! När du föddes så tyckte vi att ni verkade vara två olika slags barn, du verkade så lugn och så mycket mer försiktig, men det har vi fått äta upp.. Tiden har hunnit ikapp och du har blivit lika tokgalen som Joanna! Dock med lite mer eftertanke vad det verkar som, men i grund och botten- samma skrot och korn:)

Du älskar att klättra nu och det finns inte många ställen dit du inte lyckas ta dig! Du klättrar upp i fönstrena och sen ställer du dig i fönsterbläcket och gör volter ner i soffan- Livsfarligt!!

För två veckor sen ramlade du ner i toaletten. Som tur var så var jag därinne så jag kunde snabbt fiska upp dig. Men blir ju lätt nervös när man hör ett skrik och när man vänder sig så sticker det bara upp två bebisben ur toalettstolen:/

Du älskar leverpastej och blir helt lycklig när du får tag på asken och kan proppa idig med fingrarna:)

Det är jättekul att busa i Joannas säng! Nu har du precis lärt dig att klättra upp i den själv. Sen jagar ni varann i sängen och gömmer er bland kuddarna.

Att dansa är riktigt kul också . Bästa låten just nu är "Hur skulle dom förstå" med Money brother, dådansar du verkligen loss:)

Annars över du mycket på att gå baklänges eller att snurra runt runt på golvet. Du föröker också lära dig att stå på ett ben.
Det är väldigt roligt att stoppa i saker i varandra, och du vill gärna försöka sortera in saker hela tiden.

Det är en härlig 1-åring vi har här hemma, och han visar tydligt vad han känner och vad han vill, man behöver aldrig undra:)

Vi älskar dig mycket lilla Victor!!!!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Hahah..
Vilken babe!

Postat av: Malena

Vilken sötis! Grattis till Viktor!
Du är väl med på Söndags hälsoutmaningen? Läs om vad som gäller på min blogg.
MVH M


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback